Tilbud om genetableringen af samarbejdet i en grøn ramme – Velkommen tilbage

I de kommende måneder tilbyder vi et ekstraordinært personaleevent, som genskaber nærværet og samarbejdet i personalegruppen efter en lang og opslidende corona-periode/periode under COVID-19.

Coronaperioden har budt på mange forandringer.

Der har været nye opgaver, et anderledes arbejdspres og mange steder, hvor ellers faste medarbejdere i længere perioder har arbejdet fysisk adskilt. Grundet corona-perioden har nærvær, fysiske møder og hverdagsstemningen på arbejdspladsen været begrænset. Af denne grund har det daglige samarbejde været særdeles anderledes, end vi er vant til. Vi ved, at disse aspekter er afgørende for det produktive og velfungerende arbejde med høj trivsel.

Naturen og outdoorlivet bliver rammen for jeres event, hvor sanserne og de fysiske opgaver er i centrum for at genetablere et stærkt og sundt arbejdsmiljø. Vi ved, at naturen som udviklingsramme er en enestående platform, hvor arbejdspres, deadlines og organisatoriske vilkår bliver sat på standby. Vi vil skræddersy eventet til jer, så de fysiske udfordringer, samt muligheden for de nærværende samtaler i bålets skær, danner grobund for en givende oplevelse, både personligt og arbejdsmæssigt. Vi vil ligeledes matche og tilgodese jeres behov og ønsker i forhold til at skabe det bedst mulige personaleevent.

Vi står klar med det bedste hold indenfor outdoor, ledelsesudvikling, personaletrivsel, psykisk arbejdsmiljø og kommunikation.

Vi glæder os til at skræddersy den perfekt outdoor-dag til jer.