Rekruttering
Rekruttering

HR7 har mere end 30 års erfaring med rekruttering og har gennem årene bistået nogle af de største danske virksomheder med dette – offentlige såvel som private.

Rekruttering der tilpasses den enkelte organisation

Vores primære fokus er at understøtte chefer og HR-afdelinger med at sikre stærke processer, der optimerer mulighederne for at ansætte de bedst mulige kandidater. Derfor er vores aftaler fleksible og helt tilpasset den enkelte organisation og chefs behov.

Ansættelsesprocessen

En rekruttering er en proces, hvor resultatet afhænger af, at der er kvalitet i hver eneste operation, der indgår i processen. HR7 tilbyder at bistå i både designs af rekrutteringsprocesser og processikre i forbindelse med specifikke rekrutteringsprocesser. Dette kan involvere kompetenceanalyse, fokusering af annoncering, forventningsafstemning i et ansættelsesudvalg samt facilitering af de møder, der er i den forbindelse.

HR7 bistår også organisationer med at designe rekrutteringsprocesser og træne ledere og eventuelt HR i specifikke metoder til rekrutteringsinterview og fokuserede processer.

Testning og interview i forbindelse med rekruttering

HR7 Assessmentteamet løser både enkeltstående opgaver vedrørende testning og assessment på alle niveauer og tilbyder desuden servicekontrakter og rammeaftaler, hvor der arbejdes tæt sammen med organisationens HR og/eller ledelse.

Servicekontrakterne er som oftest rammeaftaler om fleksibel og hurtig levering af testning og interview inden for en specifik proces, som er aftalt med virksomheden.

Oftest vil administration af test m.m. blive varetaget af HR7.

HR7 anvender følgende testværktøjer: Saville’s tests, Hogan, People Test Systems og NEO PI.

Gitte Borring er hovedansvarlig for processer og kvalitetssikring og har ansvaret for udviklingen af HR7s assessmentservice.

Onbording

Vi tilbyder at understøtte kandidater, der ansættes, for eksempel ved individuel coaching eller teamudvikling i et ledelsesteam.

HR7 Assessmentteam

I HR7 sikres kvaliteten af arbejdet med testning og interviews af Assessmentteamet. Det sikrer, at processer og ydelser er i overensstemmelse med psykologfaglige standarter og etiske regler.

HR7 Assessmentteamet består udover Gitte Borring af Nanna Schultz, Lene Thomsen, Patrick Tang og Naja Fyrstenberg.