Om HR7 erhvervs-psykologer
Om HR7 erhvervs-psykologer

– Vi løser opgaver for mennesker og organisationer i spændingsfeltet mellem Produkt, Passion og Profession

Konsulenterne i HR7 har et solidt erfaringsgrundlag og har løst opgaver for nogle af de største private og offentlige organisationer i Danmark. De er specialister på lang række områder indenfor organisation og udvikling, og deres arbejde er funderet i en stærk faglighed med fokus på kvalitetssikring i alle processer.
Deres arbejde er drevet af nysgerrighed og med et ønske om at kunne gøre en forskel, der hvor de kommer hen. Spørger man deres kunder, så er HR7 skarpe på det strategiske niveau, de er forretningsorienterede, de går ikke på kompromis med psykologfagligheden, og de virker oprigtigt interesserede.

HR7 Erhvervspsykologer kvalitetssikrer

I HR7 er fire forskellige teams garant for kvaliteten af den enkelte konsulents arbejde. De er med til at sikre, at processer og metoder sker forsvarligt og i overensstemmelse med akademiske- og psykologfaglige standarter samt etiske regler.

HR7 Erhvervspsykologer samarbejder med danske universiteter

Erhvervspsykologerne i HR7 tager udgangspunkt i den nyeste viden og forskning, når de løser opgaver for organisationer. Cristian Lima og Rudolf Kjeldsen, der begge er direktører i HR7, er desuden eksterne lektorer på Aarhus Universitet og flere konsulenter har samarbejde med højere læreanstalter som for eksempel Københavns Universitet.

HR7 Erhvervspsykologer har arbejdet med borgere, burgere og bioteknologi

HR7 Erhvervspsykologer har løst opgaver for både kommercielle virksomheder og kommunale- og statslige organisationer. Fra den internationale burgerkæde McDonalds’ over den bioteknologiske og forskningstunge virksomhed Novozymes, til nogle af Danmarks største kommuner, herunder Københavns Kommune. HR7 har også hjulpet NGO’er som Kræftens Bekæmpelse og Kofoeds Skole.

 1. Som at blive kastet for løverne
  Hvis man spørger HR7’s kunder om, hvordan det er at arbejde sammen med konsulenterne, så svarer én blandt andet, at det kan føles som at blive kastet for løverne.
  Og det kan Rudolf Kjeldsen, der er medstifter af HR7 – godt forstå:- Vores tilgang er jo fænomenologisk, så hver enkel problemstilling vi arbejder med i pågældende virksomhed, bliver undersøgt på ny. Vi har ikke en færdig løsning, når vi tager hul på et forløb i en organisation, og vi inddrager altid kunden i selve undersøgelsen, som medundersøgere i deres egen livsverden. Og så kan man selvfølgelig godt føle det som om, man bliver kastet for løverne, siger han og fortsætter:

  – Og derfor er det også utrolig vigtigt, at dem vi arbejder med, kan føle sig trygge.

  Og det gør de. For kunderne siger også:

  – at det føles som at have en god ven, der ved, hvem vi er, hvad vi har behov for, og som virker oprigtigt interesseret i os.

  Og det glæder Rudolf:

  – Det bliver vi selvfølgelig rigtig glade for, for vi arbejder hver dag for, at det er vores kunders livsverden, det drejer sig om – og ikke os.

 

 1. HR7 er vilde med motorsport og støtter racerteamet Teufel Racing
  Wrooooooom…HR7 støtter racerteamet Teufel Racing, en gruppe glade gutter og gutterinder, der kører racerløb på gamle knallertmodeller i hele Norden.

  – Vi gør det, fordi vi gerne vil have noget at være sammen om i HR7, fordi vi gerne vil underholdes, og fordi vi mener, at nogle gange skal man bare gøre noget, fordi det er sjovt, og fordi man bliver glad. Teufel Racing er for os et levende eksempel på sammenhængen mellem resultatskabelse, passion og dygtighed.

 

 1. HR7 er inspirerede af R98
  – Egentlig blev vi inspireret til vores navn af R98. Der er nok ikke mange, der ved, at R98 står for Renholdelsesselskabet af 1898, siger Rudolf Kjeldsen og fortsætter:- En psykolog skal være så neutral i sit udtryk så muligt, vi skal ligesom være i parentes, for det giver vores kunder mulighed for at udfolde sig mere frit uden at skulle forholde sig for meget til os, som konsulentfirma. Da vi lavede HR7 havde mange konsulenthuse latinske og græske navne med henvisning til begreber eller mytologien. Vi ville undgå det forstyrrende i disse henvisninger og sagde: Hvis I glemmer, at vi er der i jeres proces, så er vi lykkedes.

  Rudolf fortsætter:

  – Så vi kiggede på R98, og gjorde som dem ved at stille spørgsmålene: Hvad er det vi laver? Human Relations, og hvornår blev vi etableret? I 2007.

  Egentligt blev vi stiftet i 2006, men vi syntes ikke, at vi kunne hedde HR6, det ville blive for underligt, når folk skulle søge på nettet, griner Rudolf, og fortsætter:

  – Så vi endte med at hedde HR7.